Inwestycja pod nazwą „Wymiana dźwigu towarowego służącego do transportu produktów i artykułów spożywczych w budynku kuchni głównej WSZ w Płocku” została zrealizowana przy pomocy dotacji celowej z budżetu Województwa Mazowieckiego.
Okres realizacji inwestycji od 01.04. do 30.04.2019r.
Całkowita wartość inwestycji wyniosła 100.840,00 zł, w tym: wysokość dotacji z budżetu Województwa Mazowieckiego 98.601,72 zł, wysokość środków własnych 2.238,70 zł.
Zakres rzeczowy zadania obejmował wymianę dźwigu towarowego w budynku kuchni wraz z wykonaniem towarzyszących robót budowlano-montażowych. Ponadto w ramach zadania została opracowana dokumentacja projektowo-techniczna a także pełniony był nadzór inwestorski.
Rezultatem zrealizowanego zakresu zadania jest nowy dźwig, który zapewnia personelowi bezpieczny transport produktów i artykułów spożywczych.